Карта ремонтів: куди влада витрачає мільйони у Сумах? (прес-анонс)

Карта ремонтів: куди влада витрачає мільйони у Сумах?  (прес-анонс)

4 березня в місті Суми команда “Антикорупційного штабу” у приміщенні Сумського прес-клубу (площа Покровська, 13) о 12:30 проведе презентацію свого онлайн-інструменту «Антикорупційної карти ремонтів»

Антикорупційна карта ремонтів – це перша онлайн-платформа, яка оновлюється в режимі реального часу, містить максимальну базу ремонтів включно з найвіддаленішими куточками країни, має зручний інтерфейс та можливість зворотного зв’язку. За допомогою Карти можна легко контролювати мільярди гривень, які щороку виділяються місцевою владою на проведення ремонтних робіт у школах, садочках, лікарнях, житлових будинках.

Під час заходу  буде представлено як саме експерти Антикорупційного штабу перевіряють чи виконаний ремонт належним чином, і яким чином, у разі необхідності, звертаються до контролюючих або правоохоронних органів. Також, експерти розкажуть про «топ-5» підрядників і замовників та про результати дослідження видатків міста Суми на ремонт починаючи з 2016 року.

На презентацію запрошуються представники міської влади, журналісти та громадські активісти. Вхід на прес-конференцію вільний. Особа, відповідальна за проведення заходу – керівник проєкту «Антикорупційна карта ремонтів». 

Додатково:

Антикорупційний штаб – громадська організація, створена у 2014 році. 

ГО “Антикорупційний штаб” розробляє цифрові інструменти, які підвищують спроможність громадян контролювати прозорість та ефективність роботи органів місцевої влади. Метою Антикорупційного штабу є запобігання і протидія корупції, а також зменшення толерантності до корупції серед населення. 

×