Розпочинаємо навчання з запобігання корупції. Знайомтесь із першим тренером: Сергій Миткалик

Розпочинаємо навчання з запобігання корупції. Знайомтесь із першим тренером: Сергій Миткалик

 Вже цієї суботи — 27 листопада о 10.00 — розпочинається онлайн-навчання щодо розробки антикорупційних програм для Жмеринської та Скадовської громад, яке реалізує Національний Демократичний інститут (НДІ) в партнерстві з ГО «Антикорупційний штаб» та ВІ «Активна Громада» від Інституту «Республіка». Якщо ви ще не зареєструвались, то у вас є час:


 Навчання відбуватиметься один раз на тиждень і триватиме до 25 грудня. На вас чекає 5 важливих та корисних тренінгів. Не пропустіть!

 А зараз ми починаємо знайомити вас із тренерами, які будуть проводити навчання, експертами у питаннях виявлення корупції.

 Першим експертом на навчанні буде Сергій Миткалик — юрист, Голова правління ГО «Антикорупційний штаб». Сергій має великий досвід роботи з різними структурами — державними установами та громадськими організаціями, працював з органами влади як на місцевому, так і на національному рівні. Раніше він працював у ГО “Центр протидії корупції”. З 2017 року – член Ради громадського контролю при Національному антикорупційного бюро України (НАБУ).

 Сергій розповість, як вберегти бюджетні кошти за допомогою новітніх цифрових ресурсів, використовувати їх на практиці та розробляти антикорупційні програми. Хочете дізнатися більше - реєструйтесь на навчання!


Формат навчання: онлайн (посилання в Zoom отримають усі зареєстровані). Починаємо 27 листопада.

 Слідкуйте далі за нашими оновленнями і долучайтесь до кампанії!

 Сергій днями вже трішки розповідав на Клубі ВІ “Активна Громада”про те, як зберегти бюджетні кошти. Подивіться та послухайте — це точно цікаво!


Якщо у вас виникнуть запитання щодо навчання, ось контакти модераторів в містах:

  • телефон модератора у Жмеринці: +380 67 433 01 26, Святослав
  • телефон модератора у Скадовську: +380 95 778 94 42, Владислав


Довідка.

У жовтні 2021 року, у Жмеринці та Скадовську, розпочалась кампанія, спрямована на залучення громадян до розробки антикорупційних програм для міста, яку реалізує Національний Демократичний Інститут (НДІ) у партнерстві з ГО «Антикорупційний штаб» та у співпраці з ВІ «Активна Громада» від Інституту «Республіка».

Проведення заходів відбувається у партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (НДІ), в рамках програми «Відповідальна та підзвітна політика в Україні» (U-RAP), за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

×