Знайомтесь з нашими модераторами антикорупційної кампанії

Знайомтесь з нашими модераторами антикорупційної кампанії

Як ви вже мабуть знаєте, ГО «Антикорупційний штаб» у партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (НДІ) та у співпраці з ВІ «Активна Громада» від Інституту «Республіка» розпочинає нову антикорупційну адвокаційну кампанію у містах Жмеринка (Вінницька область) та Скадовськ (Херсонська область). В цій кампанії у двох містах ми обрали модераторів, які власне і будуть тими самими амбасадорами подальших антикорупційних ініціатив. Знайомтесь! Хоча, скоріш за все, ви їх добре знаєте. 

 

Владислав Пушков, місто Скадовськ. Активний та фаховий, правозахисник, який добре знає роботу виконавчих органів, ненавидить корупцію і любить кіно.

 

Святослав Ніколайчук, місто Жмеринка. Правознавець, активний громадський діяч, чиновник і депутат у минулому, який точно знає, як привабити інвестиції в місто і запобігти корупції.

 

Слідкуйте далі за нашими оновленнями і долучайтесь до кампанії! 

 

Проведення заходів відбувається у партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (НДІ), в рамках програми «Відповідальна та підзвітна політика в Україні» (U-RAP), за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

×