Декларанти запрошуються до заповнення декларації у реальному часі

Декларанти запрошуються до заповнення декларації у реальному часі

30 березня об 11:00 ГО “Антикорупційний штаб” спільно з Офісом розбудови доброчесності при НАЗК проведуть онлайн-захід “Остання можливість: заповніть декларацію у реальному часі”.
й
Голова Правління ГО “Антикорупційний штаб” Сергій Миткалик разом з експертом Офісу розбудови доброчесності при НАЗК заповнять декларацію онлайн і нададуть відповідь на запитання від декларантів.

 

Завершується кампанія декларування (яка триває до 31 березня 2021 року), і цей захід допоможе публічним службовцям заповнити декларацію легко та швидко. Ті, хто вже подав декларацію, отримають можливість ще раз перевірити зазначені дані. 


Подія транслюватиметься на YouTube-каналі та Facebook-сторінці Антикорупційного штабу, а також на Facebook-сторінці Офісу розбудови доброчесності при НАЗК. Запитання до експертів можна буде залишити під трансляціями на платформах YouTube та Facebook. 

 

Для участі у заході потрібні ноутбук або комп’ютер, інтернет, КЕП/апаратний ключ та доступ до електронної пошти (для тих, хто планує заповнювати декларацію).

Коли: 30 березня, 11:00
Де: YouTube

 

Реєстрація на захід за посиланням: https://forms.gle/aRucwrqvses3uy6r6

 

А вже зараз можна отримати консультацію у чат-бота “Держслужбовець Тарас” у Facebook або Telegram.

 

Або знайти відповідь на своє запитання у Роз’ясненнях від НАЗК щодо декларування.  

 

Додатково: 

Антикорупційний штаб – громадська організація, створена у 2014 році. ГО “Антикорупційний штаб” розробляє цифрові інструменти, які підвищують спроможність громадян контролювати прозорість та ефективність роботи органів місцевої влади. Метою Антикорупційного штабу є запобігання і протидія корупції, а також зменшення толерантності до корупції серед населення. 

 

Офіс розбудови доброчесності при НАЗК — програмний напрям Національного агентства з питань запобігання корупції, який був створений після перезапуску, і завданням якого є просвітницька та навчальна діяльність, а також взаємодія з громадянським суспільством. Місія Офісу — запуск змін для розбудови доброчесного суспільства.


Додаткова інформація за телефоном +380956005713 (Валерія Чоботок, менеджерка з комунікацій у ГО “Антикорупційний Штаб”) або на e-mail: shtab.net@gmail.com.

×