Понад 700 декларантів одночасно заповнили свої декларації разом з ГО “Антикорупційний штаб” та Офісом розбудови доброчесності при НАЗК

Понад 700 декларантів одночасно заповнили свої декларації разом з ГО “Антикорупційний штаб” та Офісом розбудови доброчесності при НАЗК

Понад 700 декларантів одночасно заповнили свої декларації під час онлайн-заходу "Остання можливість: заповніть декларацію у реальному часі” від ГО “Антикорупційний штаб” та Офісу розбудови доброчесності при НАЗК.

Голова Правління ГО “Антикорупційний штаб” Сергій Миткалик разом з експертом Офісу розбудови доброчесності при НАЗК Олексієм Тучаком покроково заповнили декларацію онлайн і надали відповіді на запитання декларантів.

До кінця кампанії декларування залишилося менш ніж два дні. Саме тому громадськість ініціювала захід, що допоміг публічним службовцям легко заповнити декларацію та раз перевірити коректність внесених даних. 

 

Трансляція події відбулася на YouTube-каналі Антикорупційного штабу, доступ до запису — за посиланням. Учасники ставили запитання в коментарях, на які експерти відповідали в реальному часі.

 

Ті, хто не мав змогу долучитися до заходу або не отримав відповідь на своє запитання, можуть написати повідомлення на Facebook-сторінку Антикорупційного штабу, який докладе всіх зусиль, аби відповісти на них якнайшвидше. 

 

Також нагадуємо про можливість отримати консультацію від чат-бота “Держслужбовець Тарас” у Facebook або Telegram.

 

Або знайти відповідь на своє запитання у Роз’ясненнях від НАЗК щодо декларування

Додатково: 

Антикорупційний штаб – громадська організація, створена у 2014 році. ГО “Антикорупційний штаб” розробляє цифрові інструменти, які підвищують спроможність громадян контролювати прозорість та ефективність роботи органів місцевої влади. Метою Антикорупційного штабу є запобігання і протидія корупції, а також зменшення толерантності до корупції серед населення. 

 

Офіс розбудови доброчесності при НАЗК — програмний напрям Національного агентства з питань запобігання корупції, який був створений після перезапуску, і завданням якого є просвітницька та навчальна діяльність, а також взаємодія з громадянським суспільством. Місія Офісу — запуск змін для розбудови доброчесного суспільства.


Додаткова інформація за телефоном +380956005713 (Валерія Чоботок, менеджерка з комунікацій у ГО “Антикорупційний Штаб”) або на e-mail: shtab.net@gmail.com.

Читайте також

×