В Музеї в Коломиї затікає дощова вода: хто так полагодив дах?

В Музеї в Коломиї затікає дощова вода: хто так полагодив дах?

Музей писанкового розпису в Коломиї (Івано-Франківська область) — доволі відома туристична локація, одне з перших місць, куди в Коломиї люблять завітати туристи. ГО “Антикорупційний штаб” отримав скаргу щодо затікання на другому поверсі музею. Ми зробили запит — і нам відповіли.

Дивіться скріншоти відповіді

 

 

Нагадаємо, в Музеї відбувались ремонтні роботи у відповідності до договору №72 т від 20.10.2020 року (https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-09-09-000907-b). Вартість цього ремонту складає трохи більше 6,0 млн грн. Виявилось, що Науково-дослідний інститут не погодив коригування проектно-коштористної документації щодо заміни конструкції даху, бо на той момент роботи на покрівлі даху вже виконали. Тобто перед початком ремонту за умовами закупівлі вже виконалу роботи з ремонту покрівлі у жовтні минулого за рахунок меценатської допомоги — «Капарол-Україна». Загалом роботи ще тривають.

  

На наш погляд, дуже шкода, що коригування так і  не відбулось, адже факт затікання дощових опадів зафіксований. Отже, є ймовірність постійного затікання водою на другому поверсі Музею — навіть після завершення ремонту за бюджетні кошти. 

 
×