Запуск волонтерської програми від Антикорупційного штабу

Запуск волонтерської програми від Антикорупційного штабу

Ми запустили першу за історію роботи Антикорупційного штабу волонтерську програму!

Це важливе починання для нас, адже розвиток волонтерської мережі є одним зі стратегічних напрямків організації на наступні 3 роки, який допоможе нам поглиблюватися в регіони та зробити так, щоб кожен українець знав, як може запобігати корупції.

Наразі наші волонтери працюють над проєктом Карта коронавірусних закупівель, вчаться виявляти корупцію та поширюють інформацію про наші діджитал-інструменти в своїх містах - Ніжин, Кам’янка-Бузька, Ковель, Самбір.

Сама програма триває два місяці та включає в себе щотижневі зустрічі, на яких ми розбираємо як виявляти корупцію, писати звернення і запити. Також, обробляємо скарги громадян і поширюємо в мережі інформацію про Карту коронавірусних закупівель та шляхи боротьби з корупцією на закупівлях.

У січні ми плануємо запуск нової та масштабнішої програми для волонтерів від Антикорупційного штабу за проєктом Карта ремонтів. Вже зовсім скоро ми анонсуємо початок набору волонтерів, а поки ви можете залишити свою заявку через форму: https://forms.gle/GKygEHnSZ6k9srNR9

Буде цікаво! Тож, stay tuned!

Дякуємо Isar Ednannia та Natalie Klymova за підтримку!

Читайте також

×