Кам'янець-Подільський: експерти вчитимуть активістів запобігати корупції у громаді

Кам'янець-Подільський: експерти вчитимуть активістів запобігати корупції у громаді

Кам’янець-Подільська ТГ — ще одна громада, де ГО “Антикорупційний штаб” впродовж наступних 9 місяців допомагатиме впроваджувати інструменти запобігання корупції. Наша мета — підвищити вплив громадян на прийняття рішень на місцевому рівні та збільшити кількість дієвих інструментів для забезпечення прозорої та підзвітної діяльності громади. Про це розповіла заступниця голови правління ГО “Антикорупційний штаб” Євгенія Вірлич. 

 

“Наступні 9 місяців будуть цікавими та насиченими для Кам’янець-Подільської громади. Сьогодні ми даємо офіційний старт проєкту, а вже незабаром розпочнеться навчання для жителів громади. Ми очікуємо, що наші тренери навчать охочих користуватися діджитал-інструментами запобігання корупції та роботи громаду більш прозорою. У підсумку ініціативна група напрацює місцеву антикорупційну програму”, – розповіла Євгенія Вірлич. 

 

За її словами, навчання складатиметься з серії вебінарів, які відбуватимуться у вечірній час. Учасники дізнаються більше про закупівлі в громаді, як адвокатувати зміни, як скласти антикорупційну програму. Окремо експерти зупинятимуться на цифрових інструментах. По завершенню учасники отримають відповідний сертифікат.

 

Реєстрація на навчання тут: https://forms.gle/utDi8azwBSfHTaD2A 

 

 

Проведення заходів здійснюється громадською організацією "Антикорупційний штаб" у співпраці з Національним Демократичним Інститутом (НДІ), за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), в рамках програми «Відповідальна та підзвітна політика в Україні» (U-RAP).

 
×