Офіс доброчесності отримав понад 150 заявок на впровадження антикорупційної дисципліни!

Офіс доброчесності отримав понад 150 заявок на впровадження антикорупційної дисципліни!

На початку лютого Офіс доброчесності НАЗК почав реєстрацію вишів на впровадження дисципліни “Антикорупція та доброчесність” у наступному навчальному році. Надійшло понад 150 заявок, а відібрати планують 50 університетів. 

 

“Після успішного пілотування дисципліни серед 10 перших університетів, ми бачимо високу зацікавленість й інших ЗВО у викладанні цього курсу. Є виші, від яких ми отримали по декілька заявок – від різних викладачів чи факультетів. Наша мета – запустити “курс на доброчесність” у всіх українських ЗВО”, – розповіла експертка Офісу доброчесності Ганна Ткаченко.

 

Нині тривають зустрічі з адміністраціями зацікавлених університетів, де Офіс доброчесності презентує ідею та структуру дисципліни. Перелік 50 відібраних вишів складуть впродовж місяця.

 

Також Офіс доброчесності працює над розробкою онлайн курсу для викладачів, які викладатимуть “Антикорупцію та доброчесність”. 

 

Проєкт “Доброчесність для молоді”, у рамках якого відбувалось пілотування дисципліни, впроваджує ГО Антикорупційний штаб та Офіс доброчесності НАЗК за підтримки проєкту UNDP в Україні  “Підтримка громадянського суспільства та молоді” та фінансування Міністерства закордонних справ Данії. 

 

Читайте також

×