Стартувала кампанія з розробки антикорупційних програм у Жмеринці та Скадовську

Стартувала  кампанія з розробки антикорупційних програм у Жмеринці та Скадовську

ГО «Антикорупційний штаб» у партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (НДІ) та у співпраці з ВІ «Активна Громада» від Інституту «Республіка» розпочинає кампанію з розробки та втілення антикорупційних програм у містах Жмеринка (Вінницька область) та Скадовськ (Херсонська область). 

Що ми будемо робити?

Протягом жовтня 2021 року — квітня 2022 року у Жмеринці і Скадовську ми будемо проводити кампанію, спрямовану на розробку та втілення антикорупційних рішень для цих міст. Для цього ми вже відібрали двох модераторів у містах — Владислава Пушкова у Скадовську та Святослава Ніколайчука у Жмеринці.  


Кампанія включатиме в себе:

  • антикорупційне навчання для зацікавлених мешканців міст, активістів, представників влади та партій
  • створення ініціативних груп активних і свідомих жителів для роботи над розробкою антикорупційних програм Скадовська і Жмеринки спільно з депутатами та активною громадою міста
  • публічні консультації з громадянами щодо антикорупційних програм.

Ця кампанія — це можливість для Скадовська та Жмеринки стати першими громадами необласного рівня, які за допомогою модераторів розроблять антикорупційну програму своєї громади. Це допоможе громадам розвиватися шляхом запобігання корупційних ризиків на місцях. Тож долучайтесь: підписуйтесь на наші сторінки:

  • у Фейсбук (https://www.facebook.com/shtab.net) 
  •  в Інстаграм (https://www.instagram.com/anticor_shtab/) 

Слідкуйте за новинами та анонсами! 


Проведення заходів відбувається у партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (НДІ), в рамках програми «Відповідальна та підзвітна політика в Україні» (U-RAP), за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

×