Суддю з Луганщини судитимуть за державну зраду та публічні заклики до насильницької зміни влади

Суддю з Луганщини судитимуть за державну зраду та публічні заклики до насильницької зміни влади

Суддю з Луганщини судитимуть за державну зраду та публічні заклики до насильницької зміни влади, повідомляє Офіс Генпрокурора. Їй інкримінують публічні заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, державну зраду.

Розслідування встановило, що у 2014 році чинна суддя Краснодонського міськрайонного суду Луганської області зрадила присязі та почала співпрацювати з окупантами.

З жовтня 2015 року та дотепер обвинувачена очолює незаконно створений суд окупаційної адміністрації держави-агресора. Вона приймає так звані «нормативні акти», які сприяють формуванню «правової системи» у псевдореспубліці.

Також «голова районного суду» періодично виступає на місцевому пропагандистському телеканалі та стверджує про нібито налагоджену роботу й «легітимність» функціонування так званої «влади лнр».

ГО “Антикорупційний штаб” продовжує збір інформації про російських воєнних злочинців та колаборантів для внесення у базу Реєстру воєнних злочинців, створеного разом з журналістами “Слідство.Інфо”. 

Ми зробимо все, щоб кожен російський воєнний злочинець був покараний. Маєте більше інформації — надішліть нам.

Читайте також

×