Антикорупційний штаб представив Карту ремонтів у Івано-Франківську (ІНФОГРАФІКА)

Антикорупційний штаб представив Карту ремонтів у Івано-Франківську (ІНФОГРАФІКА)

Голова Правління ГО “Антикорупційний Штаб” Юлія Гречка розповідає, що організація створює різноманітні інструменти, які допомагають стежити за виконанням робіт на різних об’єктах.

“Зокрема розмістили на онлайн-карті ремонти у комунальній сфері з прив’язкою до адреси. Люди можуть перевірити, скільки коштів витратили на проєкти в освіті, на соціальні об’єкти, у житловій сфері, медицині або на дитячих майданчиках. Людина може залишити скаргу, що ремонт не виконано, подивиться замовника та виконавця робіт”, – говорить експерт.

Виконавчий директор ГО “Антикорупційний Штаб” Сергій Миткалик розповів про роботи в Івано-Франківську.

“За три роки умісті на ремонті роботи витратили майже два мільярди гривень. В Івано-Франківську топ-3 найдорожчих ремонтних робіт: Галицький міст через річку Бистриця – 178 мільйонів гривень, будівництво школи №6 в мікрорайоні “Опришівці” – 107 мільйонів гривень, робота з будівництва басейн у ФОК – 87 мільйонів гривень”, – каже Миткалик.

Він додає, що найбільшим замовником є Управління капітального будівництва – 1 137 млн грн. На другому місці – Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою – 539 млн грн.

Детальніше – на інфографіці 

 

Читайте також

×