Миронівка: жителі громади пройдуть навчання із запобігання корупції

Миронівка: жителі громади пройдуть навчання із запобігання корупції

Миронівська ТГ — одна з п’яти громад, де ГО “Антикорупційний штаб” впродовж наступних 9 місяців допомагатиме впроваджувати інструменти запобігання корупції. Наша мета — підвищити вплив громадян на прийняття рішень на місцевому рівні та збільшити кількість дієвих інструментів для забезпечення прозорої та підзвітної діяльності громади. 

 

“Миронівська громада – єдина на Київщині, яку ми запросили до участі у проєкті, тому ваші досягнення в антикорупційному напрямку будуть прикладом для всього регіону. Ми сподіваємось на активність місцевих жителів, адже небайдужість людей допоможе сформувати якісну та дієву антикорупційну програму для Миронівки. Саме ви найкраще знаєте проблеми своєї громади, а ми готові навчити, як їх розв’язувати”, – розповів керівник проєкту Сергій Мовчан під час презентації.

 

За його словами, навчання для громади розпочнеться 27 лютого. Воно складатиметься з серії вебінарів, які відбуватимуться у вечірній час. Учасники дізнаються більше про закупівлі в громаді, як адвокатувати зміни, як скласти антикорупційну програму. Окремо експерти зупинятимуться на цифрових інструментах. По завершенню учасники отримають відповідний сертифікат.

 

У підсумку найактивніші учасники навчання увійдуть до складу ініціативної групи, яка розроблятиме антикорупційну програму для громади. 

Реєстрація на навчання тут: https://forms.gle/rVteHEmJv7uKYUYg9 

 

Проведення заходів здійснюється громадською організацією "Антикорупційний штаб" у співпраці з Національним Демократичним Інститутом (НДІ), за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), в рамках програми «Відповідальна та підзвітна політика в Україні» (U-RAP).

 

Читайте також

×